APARTMANI ASTERIAS-PARALIA

Vila Asterias

Vila Asterias – Paralia – Leto 2017.

Odlična lokacija vile (na minut hoda od plaže), lepo uređeno dvorište sa prepoznatljivim palmama, čisti i lepi apartmani sa dobrim terasama, ljubazni domaćini . Ovo su samo neki od razloga zašto je ovo omiljena vila za letovanje naših turista već više od 10 godina. Do plaže koja je u ovom delu Paralije najšira, vila je udaljena oko 70 metara, a od centra letovališta oko šest minuta hoda. Supermarket i pekara su u neposrednoj blizini, a u blizini je i market Lidl. Vila je opremljena WIFI internetom na svim spratovima, liftom, prostorom za odlaganje stvari prilikom smene. Sve terase imaju tendu. Sobe su raznovrsne od trokrevetnih studija koje mogu koristiti dve do četiri osobe, do velikih petokrevetnih i šestokrevetnih duplex apartmana koji se nalaze na prvom i poslednjem spratu, dolazi se liftom, imaju prostranu terasu sa pogledom na Paraliju i Olimp. Sve sobe su klimatizovane, a klima se dodatno plaća na licu mesta, 5 € dnevno. Parking je na 50m od vile(besplatan).

Tip smeštaja:

Sve sobe imaju: kupatilo, TV, kuhinju sa aspiratorom, toaletni stočić, garderober, roletnu, terasu sa garniturom za sedenje i tendom.
1/2-3 studio: trokrevetni studio poseduje 1 francuski ležaj (140cm) i jedan standardan ležaj (90cm), opremljena kuhinja je u okviru sobe.

ARANZMAN OBUHVATA


Paket aranzman sa prevozom po osobi (smestaj I prevoz za 10 noci 11-dana).-Tabela 1 Najam studija po osobi (stranke koje koriste svoj prevoz) za 10 noci 11-dana.-Tabela 2 Usluge predstavnika agencije.

ARANZMAN NE OBUHVATA


Doplata za klimu na licu mesta u vili 5e po danu.
Individualne troskove putnika
Putno i zdravstveno osiguranje
Program putovanja
1.dan Polazak autobusa sa terminala iz tabele.Putovanje do Grcke sa usputnim pauzama u Predejanu i Kumanovu /Lukoil pumpa/
2-11 dan Dolazak u Paraliju u prepodnevnim satima.Smestaj u studie do 14,00 casova. Boravak u letovalistu.
11.dan Napustanje smestajnih jedinica do 09,00 casova.Slobodno vreme do polaska. Polazak iz Srbije u zakazano vreme.Putovanje sa pauzom u Predejanu. 12.dan Dolazak u polazno mesto u jutarnjim satima.

PREVOZ


Polazak autobusa DAN RANIJE od pocetka smene,
Terminali za polazak autobusa
Svilajnac Sportska hala 21:15h.
Jagodina hotel Jagodina 22:00h.
Cuprija SC ADA 22:15h.
Paracin CRKVA 22:30h.
POVRATAK autobusa na dan zavrsetka smene sa odredjenih teminala po lokalnom(Grckom) vremenu Paralija – Okupljanje putnika je na parkingu preko puta kuce Asterias u 13:30h. polazak za Srbiju je u14:00 casova.

USLOVI PLACANJA


Cene apartmana su izrazene u evrima. Placanje se vrsi iskljucibo u dinarima po prodajnom kursu Banke Intesa na dan uplate.

NACIN PLAĆANJA


30% avansa prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pred polazak
30% avansa prilikom rezervacije, ostatak na RATE , s tim da se zadnja rata isplati 10 dana pre polaska
30% avansa, ostatak na rate cekovima gradjana do 01.11.2017.Cekovi se deponuju u Agenciji najkasnije 15-dana pre pocetka putovanja.
Prilikom rezervacije I placanje avansa stranka mora da se odluci za nacin placanja.

POPUSTI


Za dve spojene smene sa uatobuskim prevozom, cena se umanjuje 30 evra
Za jednokrevetni studio cena po osobi se uvecava za 80%

OSIGURANJE


Preporuka Agencije da putnik pribavi putno zdravstveno osiguranje.Agencija moze ponuditi individualnu i li grupnu polisu. ORGANIZATOR PUTOVANJA: T.A BG*LUCKY TRAVEL Beograd Nehruova 51a T.C. Kula Novi Beograd.
LICENCA OTP br. 30/10.02.2013./ Kontakt:011/22-82-051 Putnik je duzan da pazljivo procita program putovanja,uslove placanja , Opste uslove putovanja kao i uslove osiguranja koji su sastavni deo Ugovor o putovanju ORGANIZATORA PUTOVANJA.
Ekskluzivni zastupnik T.A. BG*LUCKY-TRAVEL, T.A. SKYworkTRAVEL Jagodina/podaci: